Bij Studio Fix it kan je terecht voor verschillende haar- en hoofdhuidbehandelingen.

 

Botanical Detox

Stress, agressieve behandelingen en een intensief dagelijks leven stelt de balans van je lichaam op de proef, zo dus ook je hoofdhuid en haar.

DE OPLOSSING I OWAY HERBS & CLAY PEELING CLEANSER

HET DOEL I Heeft een ontgiftende werking waardoor de balans en vitaliteit van haar en hoofdhuid wordt hersteld en onevenwichtigheden of hoofdhuidproblemen worden tegengegaan en voorkomen.

HOE I Met een exclusieve welness-ervaring in het salon, door een 100% natuurlijk reinigende peeling die de medicenale effectiviteit van bio-dynamisch bonenkruid en paardestaart stamcellen combineert met zuiverende en ontgiftende deugden van roze Amazone klei, zeepnoten en de aromatherapeutische kracht van het natuurlijk, bio-dynamisch essentieel olie mengsel.

Een rebalancerende behandeling voor uw hoofdhuid, haar en ... geest!

Rebuilding treatment

Beschadigd haar door chemische behandelingen, stress, klimatologische invloeden of warmtetools.

DE OPLOSSING I OWAY REBUILDING

HET DOEL I De haarkeratinestructuur reproduceren en zo beschadigd haar hertellen.

HOE I Door een reconstruerend serum gemengd met hyalomineralen en/of ceramide F dat door het gebruik van de infrared hair remedy (een infrarode en ultrasone tang) diep doordringt in het haar.

Zorgt voor glans, elasticiteit, hydratatie, remineralisatie, body en structuur, opperhuid reparatie, kracht en enegrie én weerstand tegen breuk!

Hair & Scalp treatments

Purifying I Rebalancing I Soothing I Hairloss

Door onderliggende lichamelijke oorzaken zoals stress, hormonen, ziekte, ... maar ook externe stressfactoren zoals verkeerd productgebruik, verontreiniging, ... geraakt de hoofdhuid uit balans en kan hierdoor ook de haargroei verstoord worden.

DE OPLOSSING I OWAY TREATMENTS

HET DOEL I Hoofdhuid en haar terug in balans brengen door aangepaste behandelingen die worden bepaald met behulp van de Tricho-analyser, een hoofdhuidcamera waarmee de probleemdiagnose wordt vastgesteld!

HOE I Gericht en doeltreffend behandelen met de volgende treatments:

PURIFYING: Behandeling van droge of olieachtige roos

REBALANCING: Zuivert en herstelt vette hoofdhuid en haar

SOOTHING: Herstelt een gevoelige, geïriteerde hoofdhuid

HAIRLOSS: Gaat haaruitval tegen en versterkt de haarstructuur

Mooi haar groeit uit een gezonde hoofdhuid!

Hstraighten

Gebrek aan hydratatie zorgt voor een overmatige opening van de nagelriemen die de cortex van het haar bedekken. Dit zorgt voor een kroezend, stro-achtig effect. 

DE OPLOSSING I OWAY HSTRAIGHTEN

HET DOEL I Rehydrateren en conditioneren van kroeshaar of droog, broos en moeilijk te kammen haar.

HOE I Een emulsie met een gladmakende actie, gecombineerd met de werking van warmte zorgt voor een anti-kroezend en natuurlijk glad effect!

Of het nu steil, golvend of gekruld is, de must-have is glanzend, gedefinieerd, glad en getemd haar!