WAAROM OWAY?

 

IK GELOOF IN DE VOLMAAKTHEID VAN DE NATUUR!

Producten lokaal geteeld in Ortofficina, essentiële oliën lokaal gedestilleerd, pure gemicroniseerde extracten en biodynamische hydrolaten.

Op het landgoed Ortofficina in de groene heuvels van Bologna Italië worden 12 verschillende soorten medicinale planten verbouwd, geoogst en gedestilleerd. O.a. rozemarijn, citoenmelisse, salie, tijm, munt, en, helichrysum worden met liefde geteeld op deze velden. Ze worden verwerkt zonder gebruik van chemicaliën of oplosmiddelen en worden op deze manier de "0% km" biologisch-dynamische ingrediënten in de formules voor de producten van Oway.

SCHOONHEID OF GEZONDHEID? IK WIL NIET KIEZEN!

Botanische, biologische, biodynamische ingrediënten, formules zonder giftige of agressieve stoffen, de juiste balans tussen natuur en effectiviteit!

De ontwikkeling van groene chemie laat zien dat het mogelijk is om producten te verkrijgen die uitstekende resultaten geven om de haarstructuur te verbeteren. Ze worden geproduceerd zonder gebruik te maken van agressieve en toxische stoffen maar in plaats daarvan met natuurlijke ingrediënten, Pure oliën, plantaardige boters, organische klei zijn de sleutel tot de effectiviteit van de Oway-behandelingen.

IK HOU VAN DUURZAME LUXE!

100% recycleerbaar glas en alluminium, nee tegen verpakkingen, eco-gecertifiteerde materialen of materialen voor hergebruik!

Dankzij het gebruik van amber glas worden de botanische extracten in de formules goed bewaard, door ze af te schermen van UV-stralen en te beschermen tegen bacteriën.

Alluminium is extreem beschermend en corrosie bestendig.

Glas en alluminium zijn 100% recycleerbaar en oneindig herbruikbaar!

IK STEUN WERELDWIJD WELZIJN!

Oway heeft samenwerkingen met internationale netwerken van Fair Trade aankopen geactiveerd om de ontwikkeling in 'derde wereld landen' te steunen.

Bovendien hebben ze het 'peta certificaat', dat aangeeft dat al hun producten NIET worden getest op dieren!